May 3, 2012

Lain orang Lain ragam.

This post for you Uncle ! HAHAHAHAHAHAHA.

uncle ni tinggal depan rumah aku. Jiran aku lah ni. Jiran yang teramat kelakar. HAHAHAHAHAHA. Sampai hari ni aku rasa nak gelak. Dia ada satu peragai yang teramat kelakar. Perangai kentut main lepas je. HAHAHA. Lagi pun dah bnyk kali aku dengar dia kentut, and tergelak gila2 ! HAHA. Nak cerita sikit pasal dia.

Situasi 1 : Aku dan adik sedang bermain badminton. Uncle tu tgh hisap rokok dkt luar.
Tengah main main main sekali dengar satu bunyi yang berlagu mcm ni 'POOOOOOT'. Yang xboleh blah busuk gila ! HAHAHAHAHAHAHA. aku dan adik nak gelak time tu je tp xsmpai hati. Sekali dua2 org masuk rumah sambung gelak. HAHAHAHA

Situasi 2 : Panas terik. Biasalah minah2 di rumah jemur kain. *xde kena mengena dgn kentut*
Pastu tetiba hujan turun. Dia keluar rumah dia jerit 'HUJAAAAAAAAAAAAAAAAAAN' hahahaha. Jiran2 lain semua keluar ! HAHAHAHAHAHAHA. Aku gelak je. Nice neighbor actually. HAHAHA

Situas 3 : Ayah semalam nak keluar. Aku nak lock pintu. Uncle ni tgh hisap rokok dkt luar.
Aku tgh lock pintu semua tetiba dgr 'POOOOOOOOT'. Pastu ayah kata 'bunyi ape tuh ? mcm dtg dr luar' Aku dgn ayah pandang luar nmpk cina tu. haaaaaaaa dah tahu lah bunyi ape. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! Lawak gila.

k maybe bg aku cerita kentut lawak, memang lawak pun. HAHAHAHAHAAHAHAHA !

Tweet2 dgn Nisa dan Aina pasal kentut ni, tetiba keluar cerita taik. HAHAHAHAHAHHAHA. LAGI LAWAK !

okay bye.

No comments: