Apr 24, 2012

peneman sahur ;)

K, aku xtidur td. sebab takut telajak. biasa nak puasa nisa ada. gayut gayut gayut dah smpi waktu sahur. Jadi pagi tadi, Nisa saya tidur agaknya. Haa Nisa saya ? K.

Untuk tidak rasa mengantuk, saya berdating dgn.. dgn.. dgn.. Liam ! K salah. Saya berdating dgn.. dgn.. dgn.. Bruno Mars ! Salah lagi. Saya berdating dgn.. dgn.. dgn.. camera baru saya. muehehehehe.

Di sini, saya ingin menonjolkan beberapa gambar comel saya, hihihi. Comel lagi cantik lagi bergaya lagi ayu, lagi sopan, lagi baik, lagi lagi lagi hebat.





Comel kan ? Kan dah ckp mmg comel. perasan nye. tp kan kadang an aku rasa aku ni comel. bukan kadang selalu. *puji diri sendiri* Dah xde sape nak puji :( haha. Yang handsome gila tu boyfriend itew di alam tak nyata. Saje je aku akhiri dgn gmbr Liam sebab nampk sweet. LOL. HAHA. Kalau korg pandang sekali padan kan aku dgn Liam. Kalau pandang dua kali lagi padan aku. Aku dgn Liam ni kan bagai pinang terbelah2. haha. perasanya. ley, biarlah. gua suka lah mau perasan atau x. haiyaaaaaaaaaa'

k dah mengantuk. selamat malam di pagi hari ;)

No comments: