Apr 11, 2012

Gotta make up my mind.

K. lama sungguh xupdate blog. ceh skrg title lyric one direction. I'm directioner. Got a problem ? No, k great. haha. eley biarlah sape pun aku minat, xsusahkan siapa pun.

So, hari tu ayah dah bayar for register fees dkt ****. identiti U tersebut perlulah aku rahsiakan. Sampai masa aku bg th. bg suspend sikit. member2 dah tahu. Insya-Allah I'm going that university, everything will okay. ceh speaking. aku kene biasakan kot. nak berlatih dr sekarang. Chayok japiewwwaaa. K teringat nisa. Dulu dia selalu pnggl aku mcm ni, xde lah dulu sngt, tahun lepas lah. Oh man, miss them much. Nak jumpa korg. Jomlah jumpaaaaaaaaaaa before aku start study. Nisa, aku tahu kau tgh baca, jom lah jumpa. Roger k ! Nanti bila jumpa, aku nak bikin sumething. muehehehe.

Today, 12th April 2012 genap lah Nisa Aqila and Muhamad Haziq Qayyum 4 tahun *sorry kalau salah eja nama haziq, kbai* EMPAT tahun woo. Congratulations guys. Haziq belikan Nisa Cd one direction. tu yg dia nak. haha. ada paper doll dlm tu semangat nisa buat, aku harap doll2 tu jadi. Sampai sakit2 tangan nisa. Ya Allah, pity her. Semangat gila buat sampai sakit tangan. Nisa baru tweet. Harry nmpk mcm bapuk, haha. esok nisa buat Liam pulak. K xsabar. Aww. ahaha. eh smbg cerita Niziq. ceh Nisa Haziq jadi Niziq. memandai je aku ni - - Haziq ni blur, blur gila. Nisa pulak periang, suka ketawa semua. mmg padanlah. tp nisa kata haziq dgn dia lain dkt sekolah lain. hahahahaha. xnk cerita lg. yg lain rahsia. Nisa, Haziq congratulations again. hopefully you both stay together forever. Amin. Hey, dah plan nak kahwin bg th. AKU NAK JADI PENGAPIT ! Pastu ckp dgn Haziq, pengapit dia pun biar single, senang nak ngorat. Cari yg handsome. haha. k terserlah kegatalan aku. hahaha.

Wuu wuu, jumaat ni aku belajar kereta. Ulangan lah katekan. xpe usaha tangga kejayaan. Demi masa depan, berusahalaaaaaaaaaaaaaaaah. k over. Hari selasa aku test. haha ulangan jewp. Wish me luck guys. korg doakan aku, aku bawak korg jenjalan. haha. penipuan paling besar aku pernah umumkan. muehehe. dah dapat lesen ingat aku boleh jalan 1 dunia ke ? kene belajar dulu. bisakan tangan pegang steering dulu. baru hebat. Steering tu dah lah berat. Siapa yg BARU nak belajar bawak kereta tahu lah berat dia yg seberat gajah tu. k aku tipu lg. xlah berat sngt, tp berat lah sikit. sikit jelah. mak dah plan nak belikan 1 kereta ni, ayah pulak kate kalau beli kereta ni baik beli kereta tu. yg tgh2 aku. zafira xkisah pun kereta apa, xde kereta pun xpe. boleh ulang alik u dgn LRT kan. aku nak biasakan diri dgn pengankutan awam jugak. aku xpernah naik LRT sorg2. serious. selalu naik mesti mak teman. anak mak ? so jealous ke ? i love my mom. i love my dad. I love my family. I love my friends <3

pewwiitt kak, pnjgnya post. eley biarlah. K good night. Assalamualaikum :')

No comments: