Apr 7, 2012

Asdfghjkl :)

K aku xth nak letak title ape sbb ada bnyk benda nak dikongsi. oh ya, kalau korg korg nak tahu, aku dah officially wife Liam. From now, call me Mrs Payne k. haha perasan gila aku ni. Nisa kata kalau aku nak perasan, perasan sorg2. k.

Alhamdulillah hari tu aku lulus ujian bukit, parking and 3 penjuru. tp jalan raya aku fail ! HAHAHAHAHAHAHAHAHA. k terover gelak -.- yelah mana xfailnya. time belajar aku belajar dgn kancil, bila test viva. rasa kekok gila. ade ke patut JPJ tu kata 'kamu ni bawak basikal jelah' HAHAHAHAHAHAHA. basikal saya dah pro lah pakcik !

17hb ni aku ulangan. wish me luck guys. k lebiu.

mmg ada bnyk nak cerita tp nth aku dah malas, nanti2 lah aku smbg. byee. take care :') Assalamualaikum.

No comments: