Mar 3, 2012

Kita berkenalan dalam laman twitter/Home

HAHA, title sakai. maklumlah dah addicted sngt dgn twitter :) nasib aku created account twitter ni lepas SPM kalau x, hehe. okay. aku nak update blog. tangan ni gatai noh nak type2. HAHA.

mula2 dgn twitter mmg agak blur, blur gilew ! HAHA. 1st tweet aku 'aku blur T__T' haha. kesian aku. pastu tekan punya tekan dah pro :) HAHA. pro terus, well Zafira hebat !

K tetibe perut sakit. mungkin sbb bnyk sngt puji diri sendiri. HAHA. xde kene mengena. dah bnyk sakit, dah bnyk ubat aku makan and still mcm tu je. dgn keranah ayah lagi. aku rase mcm nak mati je :( mcm dah xsnggp hidup. nasib baik ade kawan2 yg awesome, facebook yang bangang dan twitter yang gorgeous. and and and my beautiful, pretty and caring mom. kalau xde semua ni nth ape jadi dgn aku skrg. hm. memikirkan nasib yang malang tetapi xla terlampau malang :(

Td ade appointment dkt hospital. doctor kate aku ade berubahan. Alhamdulillah :) aku besyukur gile sbb buah pinggang aku, semua perfect ! xde damage2. hee :) Zafira kan hebat :p berhentilah puji memuji zafira oi. TAKBOLEH because that is my hobby. LOL. haha. wah dah pandai dah guna 'LOL' 'LOL' ni. K. jealous leetuw -..- kalau nak pandai menggunakan perkataan 'LOL' 'LOL' ni, DM aku. K. HAHA.

Jam di laptop tetap 1:18. K. masih tidak mengantuk. aku perlu solat isyak lagi. hm. sbnrnya aku ni bnyk problem. BANYAK sngt. sampai xterkate masalah aku. err. aku kan sbnrnya dah smpn hajat nak tolong nisa. sbb yelah aku kan kawan dia ! kawan susah mestilah kene tolong ! ape lah -..- sepak kang. tp nisa xnk, jual mahal. HAHA. dia bukan jual mahal lah cuma dia xnk susah kan kawan2 dia. tp aku xpernah rase yang dia susahkan aku. nisa, aku xnk ckp depan2 sbb xnk kene marah. hehe. aku luahkan dkt blog je eh ? aku tahu kau selalu jelajah blog aku. chey aku ni -,,- tp baca tau ni. Nisa, aku nak tolong kau. NAAAAAAAAAK ! sbb aku xsmpai hati tgk kau mcm ni. aku ni sbg teman gelak kau, aku nak jugak jadi teman berjasa dkt kau. chey aku ni over pulak. hehe. tp kalau kau ade ape2, call je aku. kalau x text kalau x IM aku kalau x tweet aku, kalau x Skype. hehe. Aina, kalau kau ade problem pun bg th aku tau. Aku sedia berkhidmat demi kalian yg tercinta. panna pung, hehe :* tp panna aku rase problem dia bnyk dgn habo KOT ! kot lah, hehe. Guys, I love you all so much :* Untunglah zafira ade nisa, panna, aina :) Yes mmg untung. jealous ? padan muka, bye.

k dah penat. bye.

No comments: