Mar 8, 2012

Happy Women's Day.

Assalamualaikum and good morning. k first time morning. biasa evening. hehe. So, happy women's day. Women2 kat luar tu, pandai2 lah jaga diri ye sebab buaya darat dimana mana. Bukan ape, mcm2 kes skrg ni. Korang pung tahu kan so aku malas lah nak bebel bnyk pasal ni. Kebetulan hari ni hari jumaat. Penghulu segala hari. Lakukanlah yabg terbaik. Kepada kaum Adam, pergilah masjid tu awal. Sunnah nabi. Kalau kahwin 4 laju je. eh actually nabi kita kahwin 9 tau. Aku tgk ustaz don hari tu. Rajin kan ?

Sepatutnyakan sekarang aku kene breakfast. Bahasa melayu dia berhenti laju2. k xlawak. haha. xlawak gelak jugak. k. xpela. update jelah. hehe. pagi2 mcm ni aku ketandusan idea. xth nak update mcm mana dan bagaimana. masalah ni. bg aku lah. bg korang xkan. k abaikan.

Masa untuk teharu. Semalam Nisa buat cover utk aku. UNTUK AKU ! sbb tu teharu. mula tu aku mmg dah standby blog dia. dia cakap je dah hbs download, aku klik balik link blog dia dan video dia ada. dah lah rindu. lame gila xjumpa. marry you, bruno mars. aku ni kan peminat fanatik abg bruno. ceh abg. haha. ngen. aku xhbs2 replay. replay replay and replay. sebab tu aku makin teharu, teharu dan teharu. aww gitu.

I wanna stay up all night... aku dah ketagih dgn 1D. aku pun xth mcm mane boleh taksub. tp bruno mars tetap nombor satu. aww. haha. nisa lah ni, haha. selalu bg video, gmbr semua pasal One direction. aku pun tgk. lame2 tgk kan mcm best je diorg ni. cool je semua. mcm aku dgn kawan2 aku, muehehe. perasan sebentar. dalam bnyk2 aku suka Liam. Liam Payne. aku pun xth kenapa. haha.

sebut pasal 1D ni, teringat satu benda, hekhek. aku kan kan kan kan. malu lah. xnk bg th. kbai. masa untuk aku makanggg telah tiba. kejap lg uncle ho dtg. belajar kereta lagi aku ni, muehehe. Harap2 semuanya berjalan lancar. Amin.

No comments: