Feb 29, 2012

Tahniah Farhana. Tahniah Aina.


hehe, zafira ade driver baru. Hari ni, Aina izzaty telah disahkan JPJ bahawa dia telah lulus ujian memandu. Farhana xingt lah bile dia pass, tp dia pass dalam bulan ni jugak. hewhew. xsabar nak keluar dgn diorg. bnyk kali plan plan plan last last xjd. Yes, kite hanya merancang dan Allah yang menentukan :) nanti mesti dpt jume diorg, percayalah !

lepas ni giliran aku dan nisa. hewhew. aku dah start belajar. haha. 1st time belajar gear box rosak. xth lah salah aku ke atau kereta tu mmg xbetul. nisa start bulan 3 ni. tp dia dah belajar sikit2 dgn aina hafiezah. mgkn cara dia bawak kerete tu lg awesome :D k, uncle ho dah bg aku lesen L tp aku rase mcm nak buang je lesen tu :/ bangang punya pmpn cina tu. sakai. siot. aku cume cakap pasal CAMERA je, itu pun nak marah ke ha babi. bodoh. k dah bnyk sngt mencarut. lantak lah. aku nak buang pun ade sebab. ye lah, gmbr senget, bodoh. dah lah xclear. bangang. aku tgk org lain punya elok je. aku dah bayar buat jelah elok2. ape masalah kau ? bayar rm10, pastu senget, xclear pulak tu ! BANGSAT LAH KAU. Perempuan xmanis kalau mencarut. ye aku sedar. tp cina tu siot. siot siot siot. okay. nanti dah dapat P, L nak buang jauh2. xnk buang nak smpn dlm laci and buat2 lupe, hehe.

Rindunyaaaaa dkt Nisa, Aina, Farhana. Hanya Allah je tahu betapa rindunya aku pada mereke, aww. haha. kalau aku rindu diorg aku tgk balik video2 yg aku record. sweet kan ? AHAHAHA. video dkt rumah nisa, dlm kelas, HAHAHA. nisa jadi selena gomez. sngt kelakar. tgk bekali2 pun aku xrase bosan. hewhew. love them so much. diorg dah ubahkan life aku. aku bersyukur dapat kenal diorg and rapat mcm skrg. aku suka life aku skrg. bile diorg ade aku rase happy and xpernah rase bosan dgn diorg. suke kongsi makanan dgn diorg. HAHA. sbb semua suke makan.

okay stay with me my love hampir start. nak concentrate. bye uooolllssssss :*

No comments: