Feb 19, 2012

One direction.

Okay. mr lee, sorry curang jap. muehehe. aku dah mule minat band ni sejak td. baru je td mase nisa post video harry call satu perempuan ni. then bile aku dgr suare harry ni, oh my god, he so sweet. suara dia oh my god so cool. dan he is a handsome guy. Cewah aku ni. K. aku xbeberape pandai sngt tp aku akan tingkatkan grammar aku.

Nanti kalau OD dtg malaysia, aku nak g. teman nisa. nisa dah ajak tp diorang xplan lg nak dtg. ceh bile nisa ajak ? K. OD, please come here. Nisa really really want to meet you, Harry. Please. K.

Aku dah minat sikit dekat OD ni. sebab aku rase diorang ni cool, awesome, power and so on. Actually lagu2 diorang semua best2. aku suke. sblm ni dgr mcm haa, ye lah. kali ni dgr, dgn feel sikit, aaah lagu2 diorang mmg HEBAT :D





yg gmbr 2nd tu, mmg betul. xdinafikan. jgn lah tnye kenape. oh ye, hari ni birthday ejat. Happy birthday. may Allah bless you :) Kbai. Assalamualaikum.

No comments: