Feb 28, 2012

Nutella.

Nutella, I love you. Bukan kau saje, semua aku sayang. I mean I love food. Aww, food is my boyfriend forever and ever. ceh speaking pulak. xpe enjoy dulu dgn gambar ni :')


Lihat, ade Nutella yang pasti. fries, coke, pizza, keropok. oh tetinggal lagi satu. BIG MAC ! asal excited ? sbb aku ade kawan. dia gelar diri dia big mac dan aku rase comel. kalau dia big mac aku nutella. oh, AWESOME gilaaaaaaaaa. hahahaha.

k. aku sebenarnya nak belajar bahasa inggeris. tp hajat xtersampai lagi. dan aku rase sedih. aku try belajar dr youtube, ceh youtube. hahaha. k. aku try belajar tp xpaham jugak. haha. tu yg nak try ckp2. aku suke tgk org yg fasih gile ckp bi. tgk nisa, peng peng peng dia ckp. aku kene susun ayat dulu. AHAHA. kalau tgk org yg lain pun, pergh dgn grammarnya dgn ayat yg dramatis, asonansi dia mmg aku salute lah. power gile koit ! K.

dah malas nak type lg. bye.

No comments: