Feb 20, 2012

Memori sekolah rendah.

HAHA, k. nak ceritera sikit pasal memori sekolah rendah. saje nak kongsi memori sbb aku tgh boring. boring tinggi KLCC. K mengarut. ayuh mule dgn memori2 indah lagi pelik ketika aku di sekolah rendah !

Darjah 1 - Darjah 4 sekolah di SKTJ. ape tuh SKTJ ? Sekolah Kebangsaan Taming Jaya. Alaaa yg dkt balakong tu. Kalau xth jugak, pergi google map.

actually, aku lahir 1995, jadi darjah 1 aku patut 2002. aku malas nak cerite pnjg2. bye. Masa darjah 1, biase lah kan budak2. selalu kene buli. HAHA. ade satu perempuan india ni suka buli aku. selalu mintak duit. aku dgn murah hati pun bagilah sbb takut. xgune kau perempuan. HAHA. selalu sngt dia mintk duit, pastu aku pun selalu nangis :D last2 ayah dtg sekolah jumpe budak tu. pastu dia dah xkacau lagi. ayah hebat ! :D darjah 2 xde ape yg best mcm tu jelah.

darjah 3 dgn darjah 4 mcm seronok sikit. Encik mohd hakimi. dia guru tingkatan 3/4 bumi. kelas aku le tu. dia mmg sporting gile ! ade lagi satu cikgu. HANDSOME gile. dulu xth handsome ape tp bile tgk majalah sekolah, OMG dia handsome. name dia Encik isma. mase dkt2 nak hbs darjah 4 tu, kire akhir2 tahun lah, aku suke satu senior ni ! tp malangnya naik darjah 5 dah pindah sekolah lain. aku ingat lagi, dia mase tu darjah 6. dia seorg pengawas yg handsome. name dia shafiq. k. tetibe rindu dia. HAHA. aku dgn dia satu van sekolah. sweet kan ? haha. ade satu hari ni hujan. aku dah siap pakai baju hujan nanti takut demam lah kononnya. dah pakai semua tunggu van bawah pokok. k mcm nak gelak je, HAHA. pastu shafiq dtg. awwwwwwwwwwwww. dia suruh pgg jam dia dgn bag sekolah dia. HAHA. dia suruh jage sbb dia nak main hujan. HAHAHA. bile fikir balik mcm kelakar je. tapi sweet. k nak jumpe awak lah. k gatal. bye.

2004 akhir aku dah pindah rumah dan juge pindah sekolah. terpaksa melupakan shafiq. cewah. masuk lah SKBTHO2. ape pulak tuh ? Sekolah kebangsaan bandar tun hussien onn 2. 1st time aku masuk sekolah tu nak ke pejabat, dah jatuh - - malu eh. dah lah mase tu diorg tgh perhimpunan. k lupakan. dah ke pejabat itu ini, sampai lah aku di kelas 5bumi. ade 3 baris. baris pertama Perempuan je semua, baris ke dua & ketiga lelaki. k aku terpaks ddk di barisan yg ketiga. kesian kan - - pastu mule lah kene ejek. ejek ape ? kbai xnk bg tahu aku kene ejek ape. darjah 6 pun sekolah situ dan semuanya berjalan seperti biasa. result UPSR ? k aku xlah terer mane, 1A je.

pastu jejak lah kaki ke sekolah menengah. k aku akui, aku mengaku sejak aku pindah sini aku berubah gile2. aku jadi mcm bukan aku yg sebenar - - k malas nak cerite. dan hari ni aku bertuah aku ade nisa, aina, panna :)

No comments: