Feb 1, 2012

Hai Febuary. Bye January.

pastu March. Oh man Result SPM. CUUAAAKKKK ! Ckp pasal febuary ni ramai yg sebut pasal valentine day. ape yg best sngt dgn day tuh ? err. td aku tgk ade minah ni ni tweet 'sweetnya sape couple bulan feb ni'. mcm ni lah tweet dia. KORANG TAHU KE TAK VALENTINE TU BERDOSA ? ! Marah ni. hewhew. name islam, dalam i/c islam, bertudung tp xkn bende remeh mcm ni pun xth. kalau xth amik lah tahu wahai gadis. Tolong lah. Bnyk lg hari lain yg korang blh sweet2 selain 14/02. Aku mmg suke tgk couple yg sweet2 and aku pun ade pasang angan2 nak mcm tuh, hehe tp xperlu lah sambut valentine tu ye cik abg kakak. mesti korang kate 'eley zafira ni kolotnyew'. Fine mmg aku kolot. knpe ? kalau ikut perintah agama kolot ke ? Salah ke kalau aku xsuke valentine2 ni ? Lain org lain pendapat. jadi ni pendapat aku. aku xsuka valentine. titik. HAHA. Benci gile aku kalau dah tulis panjang lebar pastu 'titik', kau buat jelah tanda . Kan lebih senang. HAHA. For example : Saya Sayang Awak Titik ! HAHA. Kalau x : Saya Sayang Awak Noktah. HAHA. Sumpah aku benci. tp benci2 pun aku still gelak sbb rase kelakar. HAHAHA. sakainya itew niew, HAHA. gediknya - -' Aku dah lari tajuk ni. HAHA. biarlah. hewhew. So kpd rakan2 luar yg sedang kemaruk cinta tu, berjaga jagalah. kerana ade makhluk ketiga yg akan merasuk anda.

No comments: