Feb 15, 2012

AKU GADIS HYPER-ACTIVEPASIVE

K tajuk bukan main lagi. HAHA. nisa yg letak name aku ni hyper. tp kalau tgk mmg pung. suruh lah aku senyum mmg xikhlas, tp kalau gelak, HAHAHAHA ikhlas gilee. terlebih dr ikhlas pung ade. wink wink.

td kan aku edit gaaaaaaaaaaambar ! well ! HAHA. nak tgk ? ! Noooooooo ! malu lah itew. HAHAHAHAHAHA. tp mmg lawak. kelakar hbs. unik pun ade. menarik ? hm jgn citer laaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Menarik sngt. HAHAHA. xpee aku tunjuk jugak.








TAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !



HAHAHA,amacam ? cool ken ? k i taw dah. i taw i xsekiut awak. hm :( .k annoying. aku bukan perempuan type ni eh. ni saje je main2, mengisi masa lapang xD

Haaaa, ade benda nak cerita. pasal minah senget tocong lapan. dia ni kawan kepada aina hafiezah. k aku mmg xrapat dgn aina, tp sbb dia kwn nisa aku anggap aina mcm kwn aku :) perempuan tocang lapan ni kawan aina dkt, aku lupa name tmpt dia. alaa mcm sekolah. lepas form 3 masuk sana. nth ape nth. aku lupa. abaikan. minah tocong lapan ni suka sngt tiru org. ape org buat dia buat. ape org minat dia minat. SAKAI K SAKAI. hari tu dtg KL, masalah kau lah dah dtg KL pastu susahkan aina. kau ingat org suka lah perangai kau tu ? Annoying k. kau xrase malu ke bile suruh aina dtg KL semata2 nak jemput kau bawak balik rumah dia. dah lah rumah aina ! kau mmg perempuan yg xperikemanusian. aku marah ni. k gelak jap. HAHAHA. k sambung :) Haaaaaaaaaa, aku dah ingat name sekolah tu, MRSM. hehe. Nisa minat harry dia pun minat, aina minat korea2 tu dia pun minat. satu dua tu aku blh lah terima tp kalau SEMUA nak minat, kaki nak ? boypreng nisa pun dia. dia kalau kate dia minat boypreng nisa, mmg kau dpt terajang dkt nisa. time tu aku tgk kau dan aku gelak. konon2 ni lah respon aku 'HAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAAHAA' dan mungkin lagi kuat. Tolong lah perempuan, ubah sikap tu. kalau mcm ni perangai kau, better kau xpyh ade kawan. senang. malas nak cerita pasal kau. Nisa, aina, tinggalkan dia. padan muka dia. HAHAHAHHA. k.

K selamat malam. assalamualaikum :)

No comments: