Jan 29, 2012

New post again, again and again.

hewhew. biasalah. bosan. update lah blog. kali ni saya xth nk post pasal ape. tp saya akan merepek sampai saya penat, lelah dan tired. Betapa saya bosannya sampai saya nak update sampai saya bosan. Walaupun saya tahu blog saya sngt bosan utk diziarah, tp saya sentiasa akan update sbb saya bosan. Haa malam ni ade AJL. UNDI lah Faizal Tahir saya. aku bukan bonekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ceh dah nyanyi. Undi okay.


kelakarnyaaaa. HAHAHA. ape yg kelakar ? kalau korang nak tahu, mcm ni lah aku gelak kalau dah kelakar sngt. mak ai pmpn gelak kuat2. HAHA. suami aku pung xkisah. eh suami ? hehehe. bile kau ade suami ni ? hang xhabaq kat cheq pung. Semua benda kene bg th ke abg - -' Aku xsuka bg th org. boyfriend pun tarak jauh lagi suami. aku masih seorg pelajar okay. masih lagi di bawah tanggungan ibu bapa yg tercinta lagi tersayang. masih lagi perlu disuap ketika makan. masih lagi perlu mak bangunkan tgh hr. hehe. abaikan abaikan. aku bukan anak manja tp aku nak dimanjakan. aku suka. haha. aku xlah nmpk tu nak nmpk ni nak. ala kadar je. ade ade. xde dah. xkisah pung. yang pntg kasih sayang. itu je cukup utk aku. dan Alhamdullilah aku mendapat kasih sayang dr ibu bapa, keluarga, sahabat, rakan2. Aku xrase pung yg aku ade musuh. tp kalau ade pung, hmm. xnk kalau2. Aku xnk ade musuh. okay dah penat. bye. mesti tension bace blog aku, mula ade klimaks ade sampai akhir tergantung. HAHA. aku punya suka lah (: Kbaaaaaaaaaaaaaaaai. Cempedak goreng, here i come !

No comments: