Jan 25, 2012

Boyfriend.


hey hey jangan kau sentuh aku bkn boneka, kamulah kamu aku bukan boneka
aku tahu kau dah kahwin, tp aku tetap peminat setia kau. SUPERMAAAAAAAAAAN !


When I see your face, there's not a thing that I would change,
oh bruno, i wanna marry you cause you're amazing just the way you are


Aneyoseyo mr go se won. Aku xth berbahasa korea. maaf. Sarangheeyyyyooooooooo !


hair Aamir Khan. Kesahe ? Achihu. Pergh aku berbahasa hindustan. pandai aku. mestilah kene pandai. tp pandai sikit2. suruh ckp menjela2 lagi, aku xth. HAHA.


Name dia arya. HAHA. sampai actor tamil pun aku jelajah. biarlah. dia lah yg paling handsome antara bnyk2 aku search. Nak tahu lagi, search lah sendiri. HAHA


Aku post mcm ni sbb aku bosan. xde idea nak post ape lagi. sebagai sukerela yg rela hati, aku bnykkn search aku dan aku jumpe lah beberapa info tntg artis2 ni. HAHA. aku post sbb ni blog aku, aku punya suka laa. HAHA. korang mesti tertanya2, asyik
gmbr artis je, tuan punye blog xde ke ? HAHA. ni lah aku (:









TAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !


ish gemuk nyaaa. HAHAHA. Ni hanya rekaan semata2. ni gmbr fake ! edit jee. HAHA. EDITTTTTTTT jee. jgn percaaaayaaaaaaaaaaaaaaaa ! HAHAHAA


this is real me. HAHA. cantik kan ? Ok thank you. Awww awww. K babai. Selamat berbuka puasa kepada insan yg berpuasaaa (:

No comments: