Dec 31, 2011

memory 2011

haaaaaaahhh, mcm2 kenangan. Kenangan dgn nisa, panna, aina. Kenangan dgn 4/5 ekuiti. Kenangan dgn cikgu2 sekolah paling best dgn cikgu hafizy. HAHAHA. bile dia kacau panna lagi lah kelakar. sumpah rindu :(

Start 2011 ni lah zafira dah tukar kawan. kawan dgn nisa, aina, panna. Zafira rase zafira pilih kawan yg betul kali ni. Start 2011 ni lah zafira baru sedar yang kehidupan, and pelajaran tu pntg. semua sebab kawan2 zafira. diorang yang dah sedarkan zafira. zafira xmenyesal kwn dgn diorang. diorang best ! ilovethem so much. walaupun zafira pakai tudung tp smbhyg xpernah cukup. kadang langsung pung xsembahyang. act zafira kenal diorang mase 2010 mase tuisyen. start tulah sikit2. 2011 baru officially kawan dgn diorang. kalau ddk dgn diorang mmg happy gile. asyikk gelakk jee. kalau xgelak makan. paling best kan time makan jee mesti diam. masing2 nikmati makaanan masing2. kelakar gilee eh. kalau otw nk g kantin kan, mule2 bising2 gelak2 sampai beratur nak beli mee tomyam. lepas dah ddk dekat meja kantin tu, semua diam. HAHHA. kelakar kelakar. Sebelum raya haji, tgn zafira melecur kene sos 1000walt. sangant sakit. pastu aina xhbs2 terpengang . HAHA. pastu SPM 6hb nov 2011. hbs SPM 6hb dec 2011. time tulah conteng baju semua. hahaha. serious rindu gile time tuh :(
dah penat laa, malas nak tulis panjang lebar. bkn ade org bace. uahahaahaha. kbye.

xsabar nak tunggu 7hb jan 2012. nak jume Nisa, Aina, Panna !

No comments: