Jun 24, 2011

SUPERMAN

    SUPERMAN SUPERMAN SUPERMAN SUPERMAN SUPERMAN 
wee wee wee .. memandangkan kali nie cursor zafira melambangkan SUPERMAN .. zafira nak buat entry khas untuk SUPERMAN nie .. hek hek hek .. nth laa mcm tetibee jee minat SUPERMAN .. sebenarnye kan .. heee heee ... malu laaa .. sebenarnye kan .. zafira suke SUPERMAN sbb zafira minat Faizal Tahir .. *cair cair .. suare dia menusuk kee lubang telinge ... alangkah romantik nye kalau sbf zafira suare mcm faizal *bf belambak laa sbf puuiiihh tarakk laa .. bakal adee .. weee .. berenti laa perasan zafira ..
OK .. back to topic .. SUPERMAN .. hee .. korg suke ? eleyy korang xsuke pun zafira peduli ape .. do i care ?
tp kan kalau kite laa kan sebagai pengguna LED tv .. tgk si SUPERMAN tuu hensem jugak .. sikit laa .. 
ape ? ! xpercaya .. sini zafira buktikan ..


Haaaaa ! chacckkk .. hensem kan ? daa cakap sape suruh xpercaya ...
muke daa hensem .. badan daa six plus eight pax tapi tapi tapi ..
bende yang org pakai dalam dia pakai luar .. paham2 sendiri laa ..
HAHAHAHAHA .. ape2 you hensem laa

 SUPERRMAN MALAYSIA

faizal tahir pun xkurang hensem jugak .. walaupun daa berusia tapi anda memiliki wajah yg awwwww ~ suara yang wee weee .. merdu sungguh

      SUPERMAN SUPERMAN SUPERMAN SUPERMAN SUPERMAN 


*Actually tak tahu nak buat entry ape .. buat laa entry pasal SUPERMAN .. (: have a nice day



2 comments:

Niϟa said...

gile -.-

Nur Zafira said...

kalau daa bosan nie laa jadi ... (: