Mar 16, 2011

kutuk laa diri anda sendiri (:

sape pula saya nak kutuk yee pada saat ini ? mungkin anda ... rakan anda ... jiran anda .... guru besar anda ... paling tip top ckgu yang selalu ajar anda atau mungkin saye ? penat laa kutuk mereke semua .. nak kutuk diri sendiri pulak laaa ...

1. AKU SEORANG YANG PEMALAS !
ade storie pasal pemalas nie .. nak kongsi ngn kalian .. tadi aku g tsyen sejarah ... mmg malas laa lagi2 sejarah .. mmg harapan laa nak rajin .. then tetibe ckgu tgh ckp psl malas ... and example dy dekat semua student dekat kelas tuuu aku ! mmg example yg sesuai gler kan ... ckgu ckp nie .. 'kamu tegok zafira nie selalu malas malas malas and dy pun selalu ckp yg dy malas' aku angguk laa kan .. bnde betul .. 'kamu angguk zafira cube kamu bayangkan kalau 1hr kamu ckp 10 kali kamu tuu malas kalau 4hr daa jadi kenyataan taw' .. cikgu sejarah yg saye syg .. saye akan RAJIN .. !!

2. 'ZAFIRA TUU MMG XTH TUTUP MULUT KEE .. BERCAKAP JEE'
hahahhahhaha .. gile .. mmg aku suke bercakap .. aku mengaku .. i admit !! dan aku bangge aku bnyk beckp .. kongsi pengalaman taw ... haa ! cube try .. best ! boleyy menghilang moody di dada (:

3. CUBE KAU CEPAT SIKIT .. LEMBAP !
haaa ! dialog abg aku .. mmg aku lembap pun == tp tp tp tp xselembap kure kure .. : heyy zafira kure kure tuu haiwan kau tuu manusia laaa : so ape ape je laa ...

4. ASYIK LAPTOOOOP JEEE KAU NIE !
fav dialog mama kesygn aku .. hahaha .. aku suke bile mama aku ckp mcm nie .. dy menunjukkan sifat syg dy ... love u mama .. bile aku daa suke .. mmg aku buat berulang kali ... aku suke bile mama ckp mcm tuu .. mmg pnjgn umur .. mama aku tgh ckp aku tgh post bnde nie .. HAHA XD


ok laa .. cukup laa tuuu .. bye2 (:
have a nice day !






No comments: