Jun 21, 2012

Hello people :)

Dah lama xupdate blog. Hehehe. busy. Busy dgn crush ;p Zafira dah ada crush skrg. heheh handsome pulak tu. No, handsome gila ! He's from Pakistan. hehehehehhehehehehehehhehhehehhehe. Mcm Zayn Malik. Wink wink ><

So far, I love my collage life. And now i'm at ucti's lab with rachel, mon and naan. Zafira dah popular sikit dkt sini, hehehehehehe. Popular sbb nak kahwin lepas habis degree. Sir mohan lah ni -____- Grr.

K lapar balik. kelas dah nak start. nak ke cafe makan lagi. Lagi tu. sbb tu aku gemuk. Hahaha comel pewwww. K bai.

Really miss Nisa, Aina and Panna :(

May 30, 2012

New Life.

Aku dah start collage, University Collage Technology and Innovation ( UCTI ).

Ramai lectures handsome :*

Student pun ada yg handsome jugak :*

aku ambil foundation in business :)

Aku dah ada ramai kawan :)

Diorg suka aku. aku pun suka diorg ;p

Dah banyak kali aku memalukan diri depan org lagi ;p

Setakat ni dah 2 lectures aim aku ;0

Sbb satu class ni aku tidur satu lagi class aku bnyk ckp ;0

Walaupun aku update blog kali ni agak malas, tp aku ikhlas. Okay. Bye.